dimarts, 19 de juny del 2012

500 MILLESEl dia de l'estrena ha arribat!! És per això que penjo el curtmetratge que hem estat fent durant aquests prop de quate mesos i que ens ha dut tants esforços, il·lusions, bones estones, alguna que altra llàgrima, però, sobretot, que ens ha dut a compartit experiències precioses plegats.


Celebro de cor totes les valoracions positives que estem rebent de tot arreu i també haig de dir que ha estat un plaer treballar amb tots i totes vosaltres!! I dir-vos que si necessiteu qualsevol cosa, o si voleu xerrar, o veure'ns ja sabeu que podeu contactar amb mi deixant un missatge al bloc.


Així doncs, aneu deixant els vostres comentaris, impressions, suggeriments, idees... sobre el taller i el curtmetratge siusplau!!! 


Per cert, us recomano que en comptes de veure el curtmetratge directament d'internet el descarregeu per tal de veure'l millor!!


Res més, felicitar-vos per la feina tant fantàstica que heu fet i desitjar-vos unes bones vacances a tots i a totes!!! Una abraçada grossa i fins ben aviat!!!